Telemesura

Telemesura

Aigua de Rigat dona suport a la transformació digital de pobles i ciutats i reforça el seu compromís amb una oferta tecnològica totalment centrada en les dades obertes i la gestió intel·ligent per connectar les ciutats. És per això que treballem en la implantació de la telemesura, que és un servei que permet obtenir les lectures del comptador a distància i saber els consums de manera remota.

La implementació d’aquest sistema aporta diversos beneficis, tant a l’usuari com a l’empresa gestora. Els més significatius són:

  • Fàcil accés per consultar el teu consum d’aigua en qualsevol moment, amb dades de lectura del comptador cada hora.
  • Permet detectar fuites en els sistemes amb rapidesa.
  • Disposa d'un sistema d'alarmes que detecta si el consum és superior a l'establert per l'usuari i avisa a través de correu electrònic.
  • També té alarmes de consum continuat que avisa en cas de fuita.

La visió d’Aigua de Rigat és que la telemesura no és simplement un manera de llegir i facturar, sinó una eina que transforma les dades en informació rellevant per l’usuari, oferint un millor servei a les persones.
 

  • Què és la Telemesura?

    Off: Aquesta és la cara d’algú que rep la factura de l’aigua i s’adona que fa setmanes que té una fuita. I aquesta la d’algú que té accés a la Telemesura. Anticipa’t a les fuites i els excessos de consum amb aquest nou servei de lectura a distància de comptadors intel·ligents. Més innovador, més eficient, més còmode... Per consultar el teu consum d’aigua des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Off: Quins són els avantatges de la Telemesura? Lectura diària dels comptadors i gràfics de consum. Alertes de detecció d’excessos de consum i fuites. Fas un ús responsable de l’aigua i cuides l’entorn. Off: Accedeix a l’oficina virtual i coneix el teu consum o configura les teves alertes.