Presentació

Presentación

Aigua de Rigat, la teva companyia de l'aigua
 

Experts en la gestió del cicle integral de l'aigua

Aigua de Rigat va constituir-se a principis dels anys 20 per atendre la demanda d’aigua d’Igualada, Vilanova del Camí i la Pobla de Claramunt. Al llarg de gairebé 100 anys oferint un servei de subministrament d’aigua de qualitat a més de 29.000 punts de servei (llars, indústries i comerços) de la comarca de l’Anoia, l’empresa s’ha anat transformant sota l’eix vertebrador de la vocació de servei.

Aigua de Rigat està especialitzada en tots els processos relacionats amb el cicle integral de l’aigua i compta amb un equip de professionals que es preocupa per atendre les necessitats específiques de cada municipi i dels seus usuaris, per oferir-los les solucions més adients en cada cas.

Actualment, el model de gestió d’Aigua de Rigat es basa en l’excel·lència del servei que es presta a partir de l’experiència i la innovació constant; la proximitat a les llars i les empreses, que ens permet adaptar-nos a les seves necessitats, i amb un compromís incondicional amb les persones i el medi ambient, amb el qual volem aportar el nostre gra de sorra en el desenvolupament sostenible de les poblacions on la companyia gestiona els serveis del cicle integral de l’aigua.