Presentació

Presentación

Aigua de Rigat, la teva companyia de l'aigua
 

Experts en la gestió del cicle integral de l'aigua

Aigua de Rigat es va constituir l’any 1923 per atendre la demanda d’aigua d’Igualada, Vilanova del Camí i la Pobla de Claramunt. Al llarg de 100 anys, hem gestionat el servei de subministrament d’aigua de qualitat a més de 29.000 punts de servei (llars, indústries i comerços) de la comarca de l’Anoia. L’empresa opera actualment en els municipis d’Igualada, Vilanova del Camí, la Pobla de Claramunt, Òdena, Copons i la Torre de Claramunt; i, en la nostra gestió, és una peça essencial el compromís amb la sostenibilitat i amb les persones.

L’experiència, la innovació i les iniciatives enfocades a les llars i les empreses són les sòlides bases d’un model de gestió compromès amb les persones i el medi ambient. Per això, a Aigua de Rigat treballem per contribuir al desenvolupament sostenible de les nostres poblacions a través de la gestió del cicle integral de l’aigua.

Per fer-ho realitat, Aigua de Rigat disposa d’un equip de professionals que es preocupa per atendre les necessitats específiques de cada municipi i dels seus usuaris, amb l’objectiu d’oferir-los les solucions més innovadores i adequades en cada cas.

Des d’Aigua de Rigat treballem per contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones i per aportar solucions sostenibles en la transformació ecològica del planeta.