Publicador de continguts

Bona participació i gran ambient a la II Trail Aigua de Rigat

El passat 10 de novembre es va celebrar la II Trail Aigua de Rigat a Igualada, amb sortida i arribada al parc fluvial i amb un recorregut que transcorria també per Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí. En aquesta segona edició, s’ha triplicat la participació de l’anterior, amb més de 200 inscrits d’arreu de Catalunya i amb un gran nivell atlètic. La prova va comptar amb la presència i el suport tècnic de la Sheila Avilès, actual campiona del món de les sèries mundials de curses de muntanya. Avilès no va poder prendre part a la cursa degut als propers compromisos internacionals i per minimitzar el risc de lesió.

A la cursa absoluta masculina de 13km es va imposar l’atleta local Daniel Baraldés, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, amb un temps de 56’18”. En categoria femenina, la guanyadora va ser l’Ainhoa Costas, del Viladecans Atletisme, amb 1h06’59’’. A la cursa infantil de 2Km, els guanyadors a la categoria sub 12 van ser el Joan Martinez i la Martina Camps, ambdós del Club Atlètic Igualada Petromiralles/Jocnet, mentre que a la categoria sub 14 es van proclamar campions el Pol Rubio i la Clara Enrich, també del Club Atlètic Igualada Petromiralles/Jocnet.

La classificació completa i també les galeries fotogràfiques es poden consultar al web www.trailaiguaderigat.com

Des de l’organització valorem molt positivament el resultat d’aquesta segona edició i volem agrair la participació de tots els corredors i corredores així com el suport i la col·laboració del servei d’esports de l’Ajuntament d’Igualada.