Publicador de contenidos

Aigua de Rigat referma el seu compromís amb la diversitat i la inclusió amb l’adhesió a la Red Acoge

21 de maig de 2021.- Aigua de Rigat, companyia gestora del cicle de l’aigua i serveis mediambientals, s’ha adherit a la Red Acoge, una xarxa avalada pel Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions i finançada per fons de la Unió Europea que reconeix les empreses compromeses amb la diversitat.

Amb l’adhesió a aquesta xarxa, formada per més de 60 empreses de l’Estat espanyol, Agbar referma el seu compromís amb el foment de la diversitat i la inclusió.

En el marc del Dia Mundial de la Diversitat Cultural per al Diàleg i el Desenvolupament, que es commemora avui, 21 de maig, s’ha fet entrega d’aquestes credencials a diverses empreses del grup.

L’adhesió a la Red Acoge suposa per a Agbar entrar en un espai de trobada entre empreses, institucions i entitats compromeses amb la diversitat per compartir idees, experiències i iniciatives en relació amb la gestió de la diversitat. La seva finalitat és poder avançar cap a la generació de polítiques i accions empresarials i institucionals que fomentin la creació d'entorns laborals inclusius, lliures de qualsevol tipus de discriminació per raó d'origen, nacionalitat, pertinença ètnica, gènere, edat, orientació sexual i identitat de gènere, o per qualsevol altra, que assegurin la igualtat d’oportunitats i que siguin efectives servint com a model sostenible de gestió empresarial i de participació en la societat.

Un dels objectius prioritaris per a Aigua de Rigat, situat en el seu pla estratègic de Desenvolupament Sostenible 2017-2021, és afavorir un entorn de treball inclusiu, de qualitat i divers.

Addicionalment, s’imparteixen formacions a persones que integren les comissions d’igualtat amb l’objectiu de seguir sensibilitzant sobre els beneficis que la diversitat aporta als entorns laborals i oferir diferents estratègies per superar els reptes que suposa la gestió de la diversitat en les organitzacions.